Chicken Stew with Cannellini Beans

3.8 9 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
8 portions

Ingrédients

  • dried ancho chilies stems and seeds removed, sliced (1 in.)
    2
  • garlic cloves
    2
  • salt to taste
    1 tsp
  • black peppercorns
    1 tsp
  • cumin seeds
    ¼ tsp
  • shallots in pieces
    5 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • sambal oelek
    ½ oz
    ½ oz chili garlic sauce
  • fish sauce
    2 tsp
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless in strips (1 in.)
    24 oz
  • dried sour cherries
    3 oz
  • water
    32 oz
  • cannellini beans (15 oz ea.) drained
    2 cans
  • parsley leaves to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 611.2 mg
Protides 22.4 g
Calories 1235.7 kJ / 295.4 kcal
Lipides 9.4 g
Fibre 7.7 g
Graisses saturées 2.3 g
Glucides 33.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...