Appareils et accessoires
Japanse kip curry
Prép. 10min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.8 g
Calories
1393 kJ /
333 kcal
Lipides
9.79 g
Fibre
11.35 g
Glucides
29.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Steak Stroganoff
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Arabische kip met couscous
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Mexicaanse kippensoep
40min
Kip met warme aardappelsalade
55min