Appareils et accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Prép. 1h 25min
Total 2h
40 stuks
Ingrédients
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optionnel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
240 kJ /
57 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0.2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Paastuin
Pas d’évaluation
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Poedersuiker
5min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Chorizo Quiche
2h 30min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation