Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g morcov
Aluatul shao mai
- 50 g apă
- 180 g făină
- 1 ou
Umplutura
- 300 g fleică de porc, fără os și fără șoric, tăiat cuburi (3 cm)
- 15 - 20 g ciuperci proaspete (ex. shiitake, champignon, gălbiori)
- 5 - 10 g ghimbir proaspăt, felii subțiri (optionnel)
- 270 g crevete crude, decorticate, proaspete sau congelate
- 1 lingură zahăr
- 2 linguri ulei de susan, virgin (30 g, vezi recomandarea)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper alb măcinat
- 1 linguriță amidon de porumb
- ulei vegetal, pentru uns
- făină, pentru pudrat suprafața de lucru
- 500 g apă
- Infos nut.
- par 1 bucată
- Calories
- 240 kJ / 57 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 4 g
- Lipides
- 3 g
- Fibre
- 0.2 g
Recettes alternatives
Sushi cu Tempura de crevete
2 godz. 40 min
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Pas d’évaluation
Sărbătoare de iarnă: supă de sfeclă roșie, chifle cu ciuperci, pește copt pe sare și lichior de ouă
Pas d’évaluation
Sorbet Gin și tonic cu castravete
Pas d’évaluation
Gem de usturoi negru și ceapă
Pas d’évaluation
Smalec (rillettes de porc)
Pas d’évaluation
Risotto
40 Min
Pere în vin roșu, gătite lent
Pas d’évaluation
Cosmopolitan
5 Min
Milkshake cu mango
Pas d’évaluation
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15min
Profiterol
2 godz.