
Appareils et accessoires
Hash Browns
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (approx. 2 in.)36 oz
-
green apples e.g. Granny Smith, peeled, cored, cut into pieces (approx. 2 in.)6 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. 2 in.)6 oz
-
corn starch2 heaping tbsp
-
lemon juice½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cinnamon (optionnel)¼ tsp
-
frying oil
Infos nut. par 1 portion
Calories
313 kcal /
1310 kJ
Protides
6 g
Lipides
7 g
Glucides
59 g
Fibre
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Mother's Day Brunch
11 Recettes
États-Unis
États-Unis