Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
ou 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protides
- 18.2 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 17.6 g
- Fibre
- 3.6 g
Recettes alternatives
Etli Türlü
1h 20min
Etli Bamya
1h 10min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Etli Biber Dolması
1h 20min
Orman Kebabı
1h
Kıymalı Ispanak
45 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1h 5min