Appareils et accessoires
Broccoli and Cheese Stromboli
Prép. 15min
Total 1h 20min
4 pieces
Ingrédients
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
bread flour15 oz
-
whole wheat flour2 ½ oz
-
warm water (100°F-110°F)9 oz
-
sugar½ oz
-
1 packet/envelope rapid rise yeastrapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt2 tsp
Filling
-
provolone cheese cut into pieces (1 in.)4 oz
-
fresh basil leaves1 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets cut into pieces (2 in.)8 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
salt¼ tsp
-
fresh ground pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
dried basil (optionnel)1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
30 g
Calories
3021 kJ /
722 kcal
Lipides
23 g
Fibre
7 g
Glucides
100 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2h 5min
Lemony Bunny Bread Rolls
2h 40min
Herbed Spiral Rolls
35min
Pear Apricot Roses
1h
New Jersey Tomato Pie
45min
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Broccoli Mozzarella Bites
45min
Blueberry Cobbler
1h
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min