Appareils et accessoires
Persian Carrot and Coconut Cake
Prép. 15min
Total 2h 20min
12 slices
Ingrédients
Cake
-
pistachio nuts, unsalted, shelled100 g
-
carrots cut in pieces220 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
-
medium eggs4
-
sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
desiccated coconut100 g
-
almond flour200 g
Rose cream
-
double cream300 g
-
sugar30 g
-
rose water to taste2 - 3 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
9 g
Calories
2081 kJ /
497 kcal
Lipides
40 g
Fibre
5 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 godz. 5 min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Multiseed Bread
2 godz.
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min