Barley, bacon and chorizo soup
TM6 TM5 TM31

Barley, bacon and chorizo soup

4.6 (93 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g bacon, cut into cubes (2 cm)
  • 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 2 - 4 tsp dried oregano, to taste
  • 3 celery stalks, cut into pieces (1 cm)
  • 2 carrots, cut into pieces (1 cm)
  • 80 g tomato paste
  • 1 - 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1100 g water
  • 200 g pearl barley
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1387.3 kJ / 330.3 kcal
Protides
17.4 g
Glucides
27.6 g
Lipides
14.7 g
Graisses saturées
5.4 g
Fibre
9.5 g
Sodium
1981.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives