Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 21.5 g
- Lipides
- 59.5 g
- Graisses saturées
- 38.2 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 1223.8 mg
Recettes alternatives
Garlic prawns
25min
Fish with ginger lime sauce
35min
Hearty seafood chowder
1h
Seafood and corn chowder
40min
Fish stock
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Asian-style mussels
30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Prawn and saffron risotto
30min
Cream of mushroom soup
20min