Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

5.0 6 évaluations
Prép. 20min
Total 25h
660 g

Ingrédients

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Beetroot dip
  • beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 660 g

Sodium 2740.9 mg
Protides 44.6 g
Calories 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Lipides 115.6 g
Fibre 20.7 g
Graisses saturées 19.8 g
Glucides 109.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...