Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 140 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g tütsülenmiş peynir (örn. tütsülenmiş scamorza, tütsülenmiş Edam peyniri), parçalara bölünmüş (4-5 cm)
Dolgu
- 20 g sızma zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 100 g taze ricotta peyniri
- 1 diş sarımsak
- 20 g sızma zeytinyağı
-
300
g taze enginar kalbi
ou 300 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş - 100 g beyaz şarap
- 100 g ricotta peyniri
- 2 yumurta
- 1 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 16 adet kuru cannelloni (yakl. 180 g) (bk.öneriler)
Domates sosu
- 40 g sap kereviz, parçalara bölünmüş
- 30 g soğan
- 40 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 diş sarımsak
-
400
g konserve domates
ou 400 g olgun domates, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 250 g su
- 1 tutam şeker
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 39 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Spagetti Carbonara
40 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Pas d’évaluation
Buharda pişmiş biber
25 Min
Dana Etli Bolonez
45 min
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Köpüklü Lavantalı Limonata
1h 10min
Beşamel Sos
15 min