Appareils et accessoires
Spinach and Olive Focaccia
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1101.4 mg
Protides
14.5 g
Calories
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Lipides
23.2 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
78.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Painted Green
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Hazelnut Strawberry Skillet Cake
55min
Feta and Olive Loaves
1h 20min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Cereal Bread
5h
Chorizo Loaf Cake
45min
Goat Cheese Rolls
2h
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Cheese Puffs
40min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min