Appareils et accessoires
Beef and mushroom stroganoff
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Savoy cabbage leaves finely shredded300 - 500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)350 g
-
button mushrooms cut into quarters350 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground paprika1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
463.8 mg
Protides
25.1 g
Calories
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Lipides
23 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
7.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Complete layered meals
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Easy lamb hotpot
2h
Curried sausages
40min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Fruity dream
10min