Appareils et accessoires
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
Prép. 5min
Total 20min
2 portions
Ingrédients
-
oil10 g
-
300 g Krakowska sausage, sliced (1 cm)sausage pre-cooked (see tip), sliced (1 cm)300 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder plus extra for sprinkling1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
10 g sugarhoney10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
2416 kJ /
577 kcal
Lipides
44 g
Fibre
0.8 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking with High Temp.
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pollock in Champagne Sauce
Pas d’évaluation
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Sautéed Prawns
15min
Browned Chicken Strips
15min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Strawberry Yoghurt with Chocolate Chips
12h 25min
Pasta Salad with Salami
25min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Pulled Pork Rolls
30min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min