Appareils et accessoires
Pad kra pow
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2904.6 mg
Protides
43.2 g
Calories
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Lipides
38.9 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
9.8 g
Glucides
76.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Matt Sinclair
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Yee Mee
30 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Chicken Porridge
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min