Appareils et accessoires
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Prép. 5min
Total 15min
2 bottle
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 2 bottle
Sodium
1050 mg
Protides
63 g
Calories
2729 kJ /
652 kcal
Lipides
44 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Meat & Seafood
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Basic Basmati Rice
35min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Apple Wild Rice
50min