Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

3.9 ( 12 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz water
  • 3 ½ oz fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces
  • 1 ½ oz unsalted butter cold, in pieces
  • 2 oz shallots halved
  • 4 oz dry white wine
  • 7 oz chicken broth
  • 4 ½ oz light whipping cream
  • 1 oz all-purpose flour
  • ¼ - ½ tsp salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 oz
Calories
49.6 kcal / 207.3 kJ
Protides
0.6 g
Lipides
3.8 g
Glucides
2.7 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.4 g
Sodium
85 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives