Appareils et accessoires
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Prép. 10min
Total 30min
20 oz
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
85 mg
Protides
0.6 g
Calories
207.3 kJ /
49.6 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
17 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cream of Asparagus Soup
15min
Asparagus Cream Soup
25min
Mashed Potatoes
50min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Purple Cauliflower Soup
25min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mushroom Risotto
30min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
French Onion Soup
1h 10min