Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips

Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips

4.5 21 évaluations
Prép. 40min
Total 3h
4 portions

Ingrédients

Tofish
  • firm tofu pressed for 30 minutes then drained (see tip)
    400 g
  • white miso paste
    30 g
  • water
    110 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Vegan Tartare Sauce
  • pickled gherkins halved
    30 g
  • vegan mayonnaise (see tip)
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • pickled capers drained
    1 Tbsp
  • fresh dill finely chopped
    1 Tbsp
Mushy Peas and Chips
  • vegetable oil plus 2 Tbsp for drizzling
    20 g
  • onions quartered
    50 g
  • water
    600 g
  • potatoes peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)
    800 g
  • frozen peas
    400 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dairy-free spread
    20 g
Batter and Assembly
  • vegetable oil for frying
  • plain flour
    240 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • ale sparkling, vegan, ice cold
    260 - 300 g
    lager, vegan, ice cold
  • nori seaweed
    1 sheet
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 1098 kcal / 4569 kJ
Protides 29 g
Lipides 71 g
Glucides 79 g
Fibre 14 g
Graisses saturées 8 g
Sodium 2269 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...