Vegan Gravy

Vegan Gravy

4.6 45 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • garlic clove
    1
  • red onion (approx. 100 g), quartered
    1
  • chestnut mushrooms halved
    200 g
  • carrot cut in pieces
    80 g
  • celery cut in pieces
    90 g
  • sunflower oil
    20 g
  • vegan margarine
    15 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • brown sugar
    2 tsp
  • plain flour
    1 tsp
  • vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled
  • water
    350 g
  • red wine vegan
    80 g
  • dark soy sauce vegan
    20 g
  • red wine vinegar vegan
    10 g
  • mustard
    ½ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 92 kcal / 387 kJ
Protides 2 g
Lipides 6 g
Glucides 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...