Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 26.9 g
- Lipides
- 30.5 g
- Graisses saturées
- 5.5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 170.7 mg
Recettes alternatives
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Korean Ramen with Tofu
50min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min