Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 26.9 g
- Lipides
- 30.5 g
- Graisses saturées
- 5.5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 170.7 mg
Recettes alternatives
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min