Appareils et accessoires
Nyonya Spice Paste
Prép. 5min
Total 15min
2 jars
Ingrédients
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (optionnel) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
3052 mg
Protides
11 g
Calories
3899 kJ /
932 kcal
Lipides
77 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Crispy Ikan Bilis
40 min
Shallot Oil
25 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Nasi Lemak
45 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Nasi Lemak
45 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Homemade Pandan Kaya
55 min