
Appareils et accessoires
Lemon Risotto
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
stock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
462 kcal /
1933 kJ
Protides
8 g
Lipides
19 g
Glucides
61 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
851 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis

Simply PreClean
5 Recettes
États-Unis
États-Unis