Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine

Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine

4.4 5 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces
    115 g
  • water
    910 g
  • salt divided, to taste
    ¾ tsp
  • pasta, dried, type fettuccine
    340 g
  • olive oil
    2 tsp
  • onion cut into pieces
    115 g
  • garlic clove
    1
  • butter, unsalted
    30 g
  • artichoke heart, marinated (approx. 14 oz can or jar), drained
    1 can
  • heavy cream, 35% fat
    225 g
  • sour cream, any type
    60 g
  • parsley leaf, fresh chopped
    8 sprigs
  • basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish
    4 sprigs
  • black pepper, ground to taste
    ⅛ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1190.6 mg
Protides 26.9 g
Calories 3453.2 kJ / 825.3 kcal
Lipides 47.8 g
Fibre 6.8 g
Graisses saturées 23.8 g
Glucides 73.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...