Appareils et accessoires
Beef Wellington (Ben) Metric
Prép. 30min
Total 10h 10min
8 portions
Ingrédients
Beef Wellington
-
beef tenderloin (2 pieces, 397.5 g ea.)795 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard60 g
-
garlic cloves peeled2
-
shallot in pieces45 g
-
brown mushrooms, fresh395 g
-
button mushrooms fresh200 g
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
thyme, fresh leaves only5 sprigs
-
prosciutto (approx. 100 g)8 slices
-
pâté (optionnel) softened85 g
-
puff pastry2 sheets
-
egg yolks slightly beaten2
-
fleur de sel1 tsp
Sauce
-
olive oil30 g
-
butter, unsalted30 g
-
beef tenderloin filet mignon, in pieces (4 cm)200 g
-
black peppercorns12
-
bay leaf, dried1
-
thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
red wine e.g. merlot or cabernet (1 bottle)755 g
-
red wine vinegar2 tsp
-
500 g waterbeef broth500 g
-
salt½ tsp
-
cornstarch2 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1510 mg
Protides
37 g
Calories
3012 kJ /
720 kcal
Lipides
49 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Recettes
Canada
Canada
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Béchamel Sauce
15min
Traditional crème brûlée
25h
Cod with aïoli
40min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Quick Cheese Soufflés
45min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Quick cheese soufflés
45min
Limoncello
192h 30min