Appareils et accessoires
Tomato relish
Prép. 10min
Total 2h 10min
1200 g
Ingrédients
-
ripe tomatoes (see Tips)1200 g
-
onion cut into quarters350 g
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar450 g
-
curry powder2 tsp
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
malt vinegar plus 3 tablespoons extra500 g
-
cornflour2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1200 g
Sodium
5859.6 mg
Protides
18.9 g
Calories
9660.5 kJ /
2308.9 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
25.7 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
545.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Custard
10min
Date and nut loaf
1h 20min
Quick beetroot relish
40min
Lemon or lime butter
15min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Custard
10min
Custard
10min
Quince paste
4h 10min
Rich tomato relish
2h 15min
Citrus marmalade
2h 20min
Tomato passata
1h 40min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min