Quiche Lorraine
TM6 TM5

Quiche Lorraine

4.7 (308 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)

Pastry

  • 75 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 150 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp salt
  • 50 g water

Filling

  • 200 g bacon cubes
  • 20 g olive oil (optional - see Tips)
  • 4 eggs
  • 50 g milk
  • 100 g crème fraîche or pouring (whipping) cream
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1199.9 kJ / 285.7 kcal
Protides
11.4 g
Glucides
14.9 g
Lipides
20.1 g
Graisses saturées
10.6 g
Fibre
0.6 g
Sodium
646 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives