Salt-free Chicken Stock Paste

Salt-free Chicken Stock Paste

4.8 15 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
400 g

Ingrédients

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only
    4 sprigs
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Infos nut. par 20 g

Calories 31.3 kcal / 130.9 kJ
Protides 3.9 g
Lipides 0.9 g
Glucides 2.2 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 0.2 g
Sodium 20.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...