Baby-friendly Salmon Fishcakes
TM6 TM5

Baby-friendly Salmon Fishcakes

3.7 (17 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g bread, torn in pieces
  • 1000 g water
  • 350 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 2 fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use
  • 5 g fresh coriander leaves, washed
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried dill
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying

Infos nut.
par 1 piece
Calories
669 kJ / 160 kcal
Protides
9 g
Glucides
14.9 g
Lipides
6.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
1.9 g
Sodium
0.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives