Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
TM6 TM5

Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash

4.4 (112 évaluations )

Ingrédients

  • 45 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g sliced white bread, torn in pieces
  • ½ tsp paprika
  • 90 g milk
  • 1 tsp cornflour
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 45 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 6 fish fillets, thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)
  • 700 g water
  • 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1574 kJ / 373 kcal
Protides
33.7 g
Glucides
31.8 g
Lipides
10.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives