Versions compatibles
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protides
- 47.8 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 29.3 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 1332 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Medicine Ball Tea
20min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 Min
Stir-fry Chayote
25min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min