Versions compatibles
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protides
- 47.8 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 29.3 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 1332 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Fresh Orange Juice
5 min
Sautéing Chicken Strips
15min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Stout Beer Ice Cream Float
10 Std. 45 Min
Pimento Spread
5 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Beef Stroganoff
40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Steamed Egg Cups
20 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min