Appareils et accessoires
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
437.5 mg
Protides
13.5 g
Calories
2717.3 kJ /
650 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Rich Citrus Smoothie
5min
Watermelon Slush
5min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Crispy Breaded Fish
35min
Orange, Mango and Apple Green Smoothie
10min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Egg Fried Rice
35min