Appareils et accessoires
Raspberry Almond Pulp Cakes
Prép. 20min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
58.7 mg
Protides
4.1 g
Calories
1448 kJ /
346 kcal
Lipides
14.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Homemade Green Superfood Powder
14h 15min
Lemon Pudding Souffles
40min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10min
Peanut Milk
5min
Oat Milk
1h 10min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Almond Milk
1h 20min
Mango Ice Cream
2h 20min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Cashew Coconut Milk
10min
Hazelnut Milk
15min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min