Versions compatibles
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken burgers
- 1 jalapeño chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 40 g fresh coriander (approx. 2 bunches), leaves only
- 2 tbsp lime juice
- 2 skinless chicken breast fillets (approx. 720 g), cut into halves horizontally
Corn smash
- 1 tbsp olive oil
- 90 g brown onion, cut in quarters
- 1 garlic clove
- 250 g frozen corn kernels
- 50 g sour cream
- ½ tsp salt
Assembly
- 3 radishes, trimmed and cut into very thin slices
- fresh coriander, leaves only, to serve
- 4 tsp pickled jalapeño chillies, cut into slices
- 1 tbsp lime juice
- olive oil, for frying
- 4 bread rolls, cut into halves horizontally
- 1 avocado, flesh only, cut into thin slices
- rocket, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2520.8 kJ / 600 kcal
- Protides
- 48.2 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 31.3 g
- Graisses saturées
- 7.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 1295 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Hoisin pork bowl
30 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.