Versions compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Protides
- 9.2 g
- Glucides
- 37.8 g
- Lipides
- 45.1 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 12.9 g
- Sodium
- 258.5 mg
Recettes alternatives
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Mango salmon bowl
40min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min