Pickled fruit
TM6 TM5 TM31

Pickled fruit

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 250 g white wine vinegar
  • 80 g raw sugar, to taste (see Tips)
  • 100 g sweet wine
  • ½ tsp sea salt
  • 5 allspice berries (see Tips and variations)
  • 500 g ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)
  • spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)

Infos nut.
par 900 g
Calories
2861.8 kJ / 684 kcal
Protides
2.9 g
Glucides
138.5 g
Lipides
1.3 g
Graisses saturées
0.2 g
Fibre
7.1 g
Sodium
999.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives