Appareils et accessoires
Pickled fruit
Prép. 20min
Total 744h 45min
900 g
Ingrédients
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
999.4 mg
Protides
2.9 g
Calories
2861.8 kJ /
684 kcal
Lipides
1.3 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
138.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Ghost meringues
12h 25min
Buddha's Delight
55min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Creamed pāua soup
1h
Wonton wrappers
55min
Temaki sushi
1h 40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Black sesame mochi ice cream
23h
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Hollandaise
15min