Appareils et accessoires
Almond milk to almond pancakes
Prép. 30min
Total 30min
10 pieces
Ingrédients
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
44.1 mg
Protides
3.2 g
Calories
524.1 kJ /
124.8 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sambhar (Vegetable Dhall)
Pas d’évaluation
IDB2024
2h
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Light blue coloured eggs
Pas d’évaluation
Stuffed veggie snails
45min
Beetroot smoothie
10min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Date and oat milk
20min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Coconut and almond milk shake
10min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Better-for-you banana pancakes
30min