Appareils et accessoires
Ground Bison Meat
Prép. 5min
Total 35min
450 g
Ingrédients
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Sodium
313.5 mg
Protides
113 g
Calories
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Lipides
107.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
37.5 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic Shrimp
35min
Baklava Cheesecake
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Red Beans and Rice
1h 15min
Shrimp Scampi
40min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Clam Chowder
55min
New England Clam Chowder
45min
Boston Clam Chowder
55min