Appareils et accessoires
Ground Bison Meat
Prép. 5min
Total 35min
450 g
Ingrédients
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Sodium
313.5 mg
Protides
113 g
Calories
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Lipides
107.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
37.5 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Sautéing Shrimp
Keine Bewertungen
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Apple and Pear Detox Juice
10 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Keine Bewertungen
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Rainbow Salad
30 Min
Cholent
4 Std. 50 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 Std. 50 Min
Basil pesto
10 Min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Smoothie
5 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min