Appareils et accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Prép. 10min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1401.1 mg
Protides
53.3 g
Calories
1950 kJ /
466.1 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
28.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Kreplach
55min
Franse brunch
Pas d’évaluation
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Caipirinha van mango
5min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min