Appareils et accessoires
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
Prép. 25min
Total 1h
10 pieces
Ingrédients
Berry Chia Jam
-
frozen mixed berries400 g
-
agave syrup to taste30 - 50 g
-
chia seeds3 Tbsp
Gluten-free Scones
-
gluten-free plain white flour plus extra for dusting350 g
-
gluten-free baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced125 g
-
caster sugar80 g
-
buttermilk180 g
-
dried fruit (optionnel)100 g
-
milk for brushing2 Tbsp
-
Demerara sugar (optionnel) for sprinkling2 Tbsp
-
clotted cream for serving350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
195.4 mg
Protides
6 g
Calories
1639.1 kJ /
391.8 kcal
Lipides
22 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
47.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Vegan Butter
2h
Fairy Cake Bouquet
1h 50min
Almond and Seed Crackers
45min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Allergen Free White Sauce
10min
Gluten-free Christmas Pudding
12h 20min