Appareils et accessoires
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Prép. 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
239.5 mg
Protides
3.3 g
Calories
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Lipides
52.4 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
24.1 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Hash Browns
20min
Apple and Pear Hot Cereal
Pas d’évaluation
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Saskatoon Berry Jam
35min
Basic bread dough
5min
Long Rise Pizza
20h