Appareils et accessoires
Peach Cobbler
Prép. 20min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
fresh ginger (optionnel) peeled, cut into pieces½ in.
-
sugar1 ½ oz
-
brown sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
frozen peaches20 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cinnamon¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
unsalted butter diced2 oz
Biscuit Topping
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain Greek yogurt4 ½ oz
-
large egg1
-
2 tbsp raw sugarturbinado sugar2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
295.7 mg
Protides
6.1 g
Calories
1385.8 kJ /
331.2 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
62.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Juneteenth
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Cobbler
2 Std. 35 Min
Pineapple Upside Down Cake
1 Std. 15 Min
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Blackberry Crumble
35 Min
Oatmeal Raisin Cookies
50 Min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 Std. 20 Min
Apple and Kiwi Jam
40 Min
Eggnog Snickerdoodles
1 Std.
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 Std. 35 Min
Apple Fritter Bread
2 Std.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 Std.