Appareils et accessoires
Peach Cobbler
Prép. 20min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
fresh ginger (optionnel) peeled, cut into pieces½ in.
-
sugar1 ½ oz
-
brown sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
frozen peaches20 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cinnamon¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
unsalted butter diced2 oz
Biscuit Topping
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain Greek yogurt4 ½ oz
-
large egg1
-
2 tbsp raw sugarturbinado sugar2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
295.7 mg
Protides
6.1 g
Calories
1385.8 kJ /
331.2 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
62.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Juneteenth
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Key Lime Pie
4h 40min
Refried Beans
4h 10min
Southern Peach Cobbler
1h 15min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Texas Cornbread
35min
Apple Fritter Bread
2h
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Gingerbread Bundt Cake
1h 40min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1h