Appareils et accessoires
Paashaas macarons
Prép. 30min
Total 48h
40 stuks
Ingrédients
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1.6 g
Calories
408.7 kJ /
97.8 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
0.6 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Mini kerstboompjes
45min
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Zalmtartaar
10min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Abrikozenlikeur
30min
Chocolade toffee cake
2h
Kerstman macarons
3h 20min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min