Appareils et accessoires
Champagne crème cake
Prép. 25min
Total 55min
12 sneetjes
Ingrédients
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
6.3 g
Calories
1196 kJ /
286 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1 g
Glucides
43.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Gestoomde spinaziecake
35min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Mini panettone
Pas d’évaluation
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Dadel- en Haverdrank
20min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation