Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soutzoukakia
- 2 căței de usturoi
- 80 g ceapă galbenă (aprox. ½ ceapă)
- 50 g ulei de măsline
- 60 g pesmet
- 1 linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 100 g vin alb, sec
- 500 g carne tocată de vită
Sosul
- 50 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 400 g roșii întregi, la conservă
- 100 g vin alb, sec
- 2 lingurițe zahăr (opțional)
- 1 linguriță oregano uscat
- 30 g pastă de roșii
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 400 g apă
- 200 g orez alb cu bob mediu, clătit
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Protides
- 25.9 g
- Glucides
- 32.2 g
- Lipides
- 51 g
- Graisses saturées
- 13.2 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1483.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pui marocan cu cușcuș
1h 5 min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4 Std. 10 Min
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4h 45min
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2h 10min
Frittata cu chorizo (de luat la pachet)
40 Min
Shoturi cu votcă și merișoare
Pas d’évaluation
Tocană de pui cu roșii și busuioc
35 dk
Risotto bolognese
45 Min
Cartofi gratinați
1sa 10 dk
Tocăniță de pui, chorizo și năut
35 dk
Cotlete de porc cu portocală
2h 25min
Chifteluțe cu sos de roșii
45 Min