Appareils et accessoires
NZ mustard sauce
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.7 mg
Protides
2.8 g
Calories
287.1 kJ /
68.6 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
9.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kiwi creations from New Zealand
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Salted caramel slice
2h 30min
Traditional sausage rolls
50min
Lolly cake
4h 5min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Triple chocolate muffins
20min
Curried sausages
40min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Pas d’évaluation
Beer batter fish
40min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Cheese and bacon scones
35min