Little sticky date puddings with salted toffee sauce

Little sticky date puddings with salted toffee sauce

4.5 38 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
8 portions

Ingrédients

Salted toffee sauce
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • treacle
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • sea salt
    2 pinches
Sticky date puddings
  • pitted dates
    150 g
  • water
    680 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • unsalted butter softened, plus extra to grease
    40 g
  • dark brown sugar
    80 g
  • plain flour
    150 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • egg
    1
  • pecan nuts
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 232.7 mg
Protides 4.8 g
Calories 1753.5 kJ / 419.1 kcal
Lipides 25.9 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 11.1 g
Glucides 44.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...