Mushroom Spinach Phyllo Cups

Mushroom Spinach Phyllo Cups

4.7 14 évaluations
Prép. 45min
Total 1h 10min
24 pieces

Ingrédients

  • Gruyère cheese cut into pieces
    2 oz
Phyllo Cups
  • unsalted butter diced (1 in.)
    4 oz
  • phyllo dough
    5 sheets
Filling
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • bacon cut into pieces
    3 oz
    3 oz pancetta, cut into pieces
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    ½ oz
  • cremini mushrooms stems removed
    8 oz
  • fresh thyme leaves
    1 sprig
    1 sprig fresh rosemary leaves
  • salt to taste
    ½ tsp
  • baby spinach
    2 oz

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 7.6 mg
Protides 1.2 g
Calories 280.9 kJ / 67.1 kcal
Lipides 3.8 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 1.6 g
Glucides 7.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...