Appareils et accessoires
Roze roerei
Prép. 5min
Total 15min
2 porties
Ingrédients
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
620.1 mg
Protides
18.1 g
Calories
1857.5 kJ /
442 kcal
Lipides
32.6 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Hummus
5min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation