Appareils et accessoires
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
groene kikkererwten, gedroogd200 g
-
water440 g
-
olijfolie60 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)500 g
-
ui20 g
-
pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
rozemarijn, vers alleen naaldjes1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1943 mg
Protides
113 g
Calories
5073 kJ /
1211 kcal
Lipides
51 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation